De Meernse Ijsbaan 10-2-2021

Gaat de ijsbaan open…?

Het vriest deze week dat het kraakt, dus is het goed mogelijk dat er binnenkort kan worden geschaatst. Maar gaat De Meernse IJsbaan dan ook open? Deze vraag wordt alweer vaak gesteld en hier is het antwoord.

De ijsbaan is een kleine plas in het Kloosterpark en niet afgescheiden door een hek of iets dergelijks. Als er ijs ligt kun je er dus op schaatsen. Een stuk gezelliger wordt het als er dan ook koek-en-zopie is en De Meernse IJsbaan beschikt al jaren over een keetwagen vanwaaruit  de warme chocolademelk en andere lekkernijen kunnen worden verstrekt. 

Die keetwagen moet dan wel uit de stalling worden gehaald en er moeten inkopen worden gedaan. Er moet van alles geregeld worden en daarvoor heb je een bestuur nodig. Het huidige bestuur heeft dit jarenlang met veel plezier gedaan, maar deze mensen zijn niet meer de jongsten. Het huidige bestuur heeft dan ook besloten om ermee te stoppen.

Geen bestuur = geen keetwagen = geen koek-en-zopie = geen muziek = geen verlichting, om maar wat te noemen.
Wij zijn al geruime tijd op zoek naar nieuwe bestuursleden en ook op onze website staat al heel lang een oproep voor nieuwe bestuursleden. Helaas heeft daar nog niemand op gereageerd…

Dus… gaat de ijsbaan open? Dat ligt aan U!

Vindt U het belangrijk dat er dichtbij huis op een veilige ijsbaan kan worden geschaatst door uw (klein)kinderen en/of door uzelf? Meld u dan NU aan, zodat het huidige bestuur nog mee kan werken aan een goede overdracht en er niet later helemaal opnieuw moet worden begonnen om het wiel uit te vinden. 

Dus meld u aan via het contactformulier of bel even met Gerard Wolswijk: 06 81 83 56 77.

Als er geen nieuwe bestuursleden komen wordt de huidige Stichting opgeheven en rest er van De Meernse IJsbaan niet meer dan een plas water die af en toe bevriest…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *