Foto ter illustratie.

Vacature Bestuur

Deze winter (februari 2021) hebben we eindelijk weer eens kunnen schaatsen op natuurijs. Helaas konden we vanwege de coronamaatregelen niet officieel open gaan, met koek-en-zopie en muziek. Dat was jammer, maar het heeft de ijspret niet helemaal kunnen drukken. 

Als er geschaatst kan worden op onze ijsbaan zijn er altijd wel mensen te vinden die ons willen helpen met allerlei praktische zaken. Zoals sneeuw ruimen of in de koek-en-zopie assisteren. We hopen ook de komende jaren weer van jullie diensten gebruik te kunnen maken en ook nieuwe mensen kunnen zich aanmelden, via deze website of de koek-en-zopie.

Maar waar we nú naar op zoek zijn is versterking van het bestuur. Er moet – vooral voor, tijdens en na een ijsperiode – het een en ander worden geregeld om alles in goede banen te leiden. De werkzaamheden vinden daarom voornamelijk plaats tussen december en februari. Het hoeft niet veel tijd te kosten, maar het is nou ook weer niet altijd vooruit te plannen.

UPDATE 13 December 2022: Het huidige bestuur stopt ermee!

Vindt u het leuk om ons bestuur te komen versterken? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten; u hoeft niet te wachten tot er ijs ligt… 😉
U kunt zich aanmelden via het contactformulier.

Zie ook Wie Wat Waar

Foto ter illustratie. Photo by Redd F on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *